Pris til Dagbog fra midten

Christoffer Guldbrandsen har vundet Billed-Bladets TV-Guld 2010 for dokumentarfilmen "Dagbog fra midten".

Billed-Bladets TV-Guld blev fredag den 12. marts overrakt til Christoffer Guldbrandsen ved en gallafest på Hotel d’Angleterre i København.

Christoffer Guldbrandsen modtog prisen for dokumentarfilmen "Dagbog fra midten" om partiets Ny Alliances fødsel, storhed og fald. Filmen er en sjælden direkte adgangsbillet til den politiske bagscene, hvor Guldbrandsen har fulgt Naser Khader, Gitte Seeberg, Anders Samuelsen og partiets spindoktorer på tætteste hold fra partistiftelsen i maj 2007 igennem valgkampen og til den dag, Naser Khader meldte sig ud af sit eget parti. Filmen er produceret af Everest Pictures med støtte fra Det Danske Filminstitut.

I 2006 vandt Guldbrandsen den samme pris, der dengang blev kaldt Billed-Bladets TV-Oscar, for dokumentarfilmen "Lykketoft Finale", produceret af Cosmo Film Doc, også med støtte fra Det Danske Filminstitut.

24 dokumentarfilm var nomineret til Billed-Bladets TV-Guld, som blev uddelt for 21. gang, og vinderen blev udpeget af en komité bestående af blandt andet af tidligere kulturminister Carina Christensen, Bille August, Søren Kragh-Jacobsen, Per Holst, Mads Egmont Christensen, Bent Fabricius-Bjerre og Sara Blædel.