Priser på Aarhus Filmfestival

PRISER. Animationsfilmen "Grandma Grasshopper" modtog prisen for Bedste Vestdanske Film og "Musen Amanda" blev kåret som Bedste Talent, da den regionale filmkonkurrence Go Wæst løb af stablen i Aarhus lørdag den 14. november. Se hele "Grandma Grasshopper" på FILMupdate.

Denis Chapon løb med prisen Bedste Vestdanske Film 10 for "Grandma Grasshopper/Abuela Grillo", der en kritisk kommentar til vestlige virksomheders udnyttelse af Latinamerika. Filmen er et samarbejde mellem animatorelever fra Bolivia og The Animation Workshop i Viborg. Med prisen følger produktionsstøtte til en samlet værdi af kr. 69.000.

Årets talentpris gik til "Musen Amanda" af Christian B. Frederiksen for hans mod og stærke personlige fingeraftryk. Med prisen følger postproduction-støtte til en samlet værdi af kr. 37.000.

Aarhus Filmfestival

Aarhus Filmfestival er årets filmbegivenhed i Århus. Den afholdes hvert år i november på flere centrale lokaliteter i Århus.

Der er gratis entré til alle filmvisninger.

Udover de to hovedpriser uddelte juryen to special mentions til "Klapjagten" af Esben Hansen og "Oceaniden" af Gorm Just.

Læs mere om priserne og de enkelte film på www.aarhusfilmfestival.dk

Se hele "Grandma Grasshopper"