Public Service Puljen støtter ambitiøs sitcom på SBS TV

SBS TV modtager 4.577.794 kr. ud af et budget på 9.155.588 kr. til komedieserien "Terrorcellen" i 12 afsnit à 23 minutter.
"Terrorcellen" er en original og nyskabende satirisk sitcom, der tematisk betræder en helt ny arena indenfor dansk tv-drama.
Fire meget forskellige muslimske mænd har dannet en "terrorcelle" i København, og i deres ramponerede treværelses lejlighed forbereder de nu et stort terrorangreb et sted i Danmark. Mens det står på, skal de helst fremstå som helt almindelige, moderate og integrerede muslimer, hvilket er mere end almindeligt svært for dem. Det største tilbagevendende problem er dog, at de er komplet talentløse til terrorvirksomhed. Hvert afsnit ender med at terroristerne sprænger sig selv og lejligheden i luften, hvorefter Allah sender dem tilbage til jorden, for at de kan forbedre sig i næste afsnit
"Terrorcellen" er en absurd og politisk ukorrekt komedie, der vil blive optaget foran et live publikum og forventes udsendt på SBS/Kanal 5 i foråret 2009.
Serien produceres af produktionsselskabet Respirator. Forfatter og hovedmand bag projektet er Omar Marzouk, der tidligere har stået for tv-komedierne "Omar skal giftes" og "Omar og Ondskabens Akse".
"Til trods for at Danmark har været igennem en krise med den muslimske verden. og der er mennesker, som er dømt for planlægning af terror, er emnet ikke blevet behandlet på en humoristisk måde. Men der findes ikke noget som bygger bedre bro end humor. Formålet med serien er at lave underholdning, som muslimer og ikke-muslimer kan grine ad