Publikumsprisen til danske film på CGLFF

"Nobody Passes Perfectly" og "Goddag, mit navn er lesbisk" deler æren som årets publikumsvinder på Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival.

De to danske dokumentarfilm "Nobody Passes Perfectly" af Saskia Bisp og "Goddag, mit navn er lesbisk" af Minna Grooss og Iben Haahr Andersens modtog Publikumsprisen under de afsluttende festligheder til årets Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival lørdag aften.

Nobody Passes Perfectly

Saskia Bisps debutfilm "Nobody Passes Perfectly" undersøger, hvordan det er muligt at indgå i et inderligt parforhold og samtidig selv definere sit køn. Filmen er udtaget til konkurrence på den anerkendte filmfestival Sheffield Doc/Fest i næste uge og bliver også vist på Cph:Dox i november.

"Nobody Passes Perfectly" er produceret af Vibeke Vogel og Elise Lund Larsen for Bullitt Film og har modtaget støtte fra Det Danske Filminstituts talentstøtteordning New Danish Screen.

Læs interview med Saskia Bisp

Goddag, mit navn er lesbisk

Minna Grooss og Iben Haahr Andersens "Goddag, mit navn er lesbisk" undersøger, hvad og hvordan danske lesbiske egentlig er. Filmen giver indblik i det hemmelige homoliv i 1950ernes København, i Femølejrens noget friere forhold til lesbisk sex og i nutids-Danmarks brede palet af valgmuligheder for lesbiske.

"Goddag, mit navn er lesbisk" er produceret af Gitte Randløv for Danish Doc Production med støtte fra Det Danske Filminstitut.