Rasmus Heides 'Alle for fire' i optagelse

I PRODUKTION. Fjerde ombæring i Rasmus Heides populære 'Alle for'-serie er netop nu i optagelse. Der er forventet premiere i vinterferien 2022.

Med de første tre film i 'Alle for'-serien solgte Rasmus Heide over en million biografbilletter. Nu er instruktøren på vej med fjerde skud på stammen i den populære kup-franchise.

Mick Øgendahl indtager endnu en gang rollen som Ralf, der laver småkup med broren Timo, spillet af Anders W. Berthelsen, der overtager rollen fra Rasmus Bjerg. Da Timo finder ud af, at kæresten Lonnie, spillet af Louise Andersson, har i sinde at forlade ham, sætter han alt ind på ét sidste, dumdristigt kup med Ralf og vennen Martin (Jon Lange).

På rollelisten finder man desuden navne som Gordon Kennedy, Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Stephania Potalivo, Ulf Pilgaard, Esben Dalgaard, Anna Stokholm, Mikkel Vadsholt og Rasmus Hammerich.

'Alle for fire' er skrevet af Mick Øgendahl og Rasmus Heide. Tomas Radoor producerer for Nordisk Film i samarbejde med Yousee og med støtte fra Filminstituttet.

Der er forventet premiere i vinterferien 2022. Inden da kan du se frem til Rasmus Heides komedie 'Centervagt', der får premiere 10. juni i år.