Reception på Filmårbogen

Filmårbogen

Tirsdag den 11. november udkommer 'Film 2008', det 60. bind af Filmårbogen, den længst udkomne danske filmpublikation nogensinde og en publikation, der af skribenterne selv kaldes mandelgaven for den filminteresserede.

Udgivelsen og jubilæet fejres i Cinematekets Film- & Boghandel med en reception, hvor det vil være muligt at nyde et glas vin og erhverve et signeret eksemplar af bogen samt møde Filmårbogens redaktører og skribenter, hvoraf to (Jakob Stegelmann og Nicolas Barbano) i år fejrer 25-års jubilæum som medforfattere af bogen.

Forsiden på Film 2008 viser Christian Bale som Batman i "The Dark Knight", der blev årets mest succesrige film og en af de mest succesfulde i filmhistorien. Bogen dækker biograf- og videopremierer på 218 biograffilm og 28 udvalgte premierer på dvd. 'Film 2008' er på 82 sider, rigt illustreret i farver. Pris kr. 99,95.

Reception kl. 16-18 tirsdag den 11. november
Cinematekets Film- & Boghandel
Gothersgade 55, 1123 København K

Julegaven
Med et eksemplar af Filmårbogen og et gavekort til medlemskab af Cinemateket har du en god julegave til dine filmvenner.

Årsmedlemskabet koster 250 kr. (125 kr. for studerende og pensionister og 300 kr. for to personer i samme husstand). Medlemskabet gælder et år fra den dato, der oprettes medlemskab, og det giver bl.a. 25 kr. rabat på filmforestillinger. Gavekort til Cinemateket kan købes i Cinematekets billetbestilling.

[Billede: udsnit af forsiden på Filmårbogen]