Regner aflyser dvd-krisen

DVD. Der blev langet skiver over disken til den helt store guldmedalje, da "Hvidsten Gruppen" udkom i går, onsdag den 22. august. Ikke mindre end 25.000 eksemplarer blev solgt på første dag.

"Hvidsten Gruppen" er med 764.459 solgte billetter til dags dato årets mest sete film på danske jord. Nu ser det ud til at holdet bag får endnu mere at glæde sig over. Producer Regner Grasten er selvsagt begejstret.

"Jeg må med beklagelse meddele at filmkrisen er aflyst. 'Hvidsten Gruppen' lavede i går rekord med 25.000 solgte dvd'er på premiere dagen", fortæller Regner Grasten og fortsætter. "Der var stormløb fra morgenstunden og Bilka fik f.eks. udsolgt på bare 3 timer. Det tal er ikke set på NOGEN film i nyere tid. Disney (filmens dvd-distributør) mener selv, at man skal tilbage til "Løvernes Konge" for at finde noget, der var ligeså stort. Til sammenligning solgte vi 17.000 billetter på premiere-dagen i biografen. Disney trykker op som gale, og indsalget er nu oppe på 110.000, så vi går nu efter dobbeltplatin."