Roadmovie uden billet

PREMIERE. Dokumentarfilmen "Godstog" om fire venners rejse igennem Europa bliver lanceret på DR Pirat TV fredag den 18. februar.

Filmen er lavet af 24-årige Emil Næsby Hansen og følger vennernes trange tur, hvor de må snige sig ombord på transportvogne og overnatte mellem fragtkasser. Det er en film om oplevelserne og udfordringerne ved at rejse fra København til Sydeuropa uden at have indløst billet, men også en film om søgen efter frihed, om adrenalinsus, venskab og sammenhold.

"Godstog" er støttet af Filmværkstedet under DFI, der støtter unge filmtalenter med penge og udstyr. Filmen blev til under KAMIKAZE, et projekt for talentudvikling, hvor erfarne filmskabere giver konsulenthjælp til unges produktioner. Michael Noer, der bl.a. har instrueret "R", gav råd og vejledning under færdiggørelsen af "Godstog". 

DR Pirat TV er DR's nyetablerede netkanal til unge. Her er samlet et bredt udbud af videoer, der tager udgangspunkt i ungdomskultur. Indholdet på Pirat TV er gratis og tilgængeligt 24 timer i døgnet.

Trailer til Godstog