'Robin Färdig' klar til Pirat TV-premiere

Mandag den 23. august streamer DR Pirat TV første episode af Daniel Kragh-Jacobsens ungdomsserie "Robin Färdig" – vor tids Gummi-Tarzan – som web-tv.

Vær med fra start, når Daniel Kragh-Jacobsens spritnye ungdomswebisode "Robin Färdig" mandag den 23. august får premiere på DR Pirat TV. Serien løber over fem web-afsnit á 6 minutter og udspiller sig i en intens periode i livet for gymnasieeleven og anti-helten Robin Färdig.

Robin, spillet af Julius Lembcke, er dødsens forelsket i den smukke Rose – men som man ofte gør på sin vej til at blive voksen, opdager han også, at kærlighedens vej er snørklet , og at man let gør det svært for sig selv.

Robin Färdig på facebook

Kamikaze

"Robin Färdig" er udviklet af unge up-and-coming filmskabere, og deres rejse mod Pirat TV begyndte i august sidste år, da Filmværkstedet på DFI igangsatte et opsøgende talentudviklingsprojekt, Kamikaze. Målet var at udvikle innovative fortællinger egnet til formidling på flere og alternative platforme – med kreativ hjælp fra projektets konsulenter og mentorer, reklamemand Philip Einstein Lipski og filminstruktørerne Martin de Thurah og Michael Noer.

Efter en indledende Slyngelstuedag, hvor alle idérige unge mellem 18 og 28 år kunne møde op og lufte deres idéer, var der ansøgningsrunde. 11 projekter blev derefter udvalgt til at deltage i Kamikaze workshoppen. Efter workshoppen gik projekterne ind i en tredje fase, hvor to af dem – Emil Næsby Hansens cross-media-projekt "Godstog" og "Robin Färdig" – blev udvalgt til at modtage støtte til egentlige produktion.

På rollelisten i "Robin Färdig'" ses MC Clemens (Clemens Telling) som klasselæreren Klemme, Tommy Kenter som stemme til karakteren "Dinomain" sammen med nye navne som Olivia Anselmo, Jonas Bergen Rahmanzadeh og Mads Reuther. Sidstnævnte kan i øvrigt opleves igen allerede til oktober blandt de medvirkende i Nikolaj Arcels næste spillefilm "Sandheden om mænd".

Sted: DR Pirat TV.
Tid: Premiere på episode 1 den 23. august 2010. Episode 2-5 bliver vist første gang den 24.-27. august.

"Robin Färdig" er skrevet og instrueret af Daniel Kragh-Jacobsen, produceret af Maria Schou Andersen, og Martin de Thurah har fungeret som tæt sparringspartner under hele tilblivelsen. Serien er støttet af Det Danske Filminstitut / Filmværkstedet.

Trailer

Stills (klik på billederne for høj opløsning)

1_215

  2_215

3_215

  4_215

5_215

  6_215

7_215

  8_215

9_215

   
Logo-robin-fardig