Ronal Barbaren med mere

BOG OG APP. "Ronal Barbaren" handler at finde sin indre styrke, når musklerne ikke slår til. Filmen har premiere den 29. september, men barbarernes univers kan allerede nu opleves på bog og som applikation.

Man behøver ikke at være den stærkeste for at være den største barbar. I animationsfilmen "Ronal Barbaren" kan man fra den 29. september møde Ronal, der trods sin svage fysik viser sig at være stærk på andre måder.

Den selvværdsramte unge Ronal skal kæmpe for barbarernes overlevelse gennem byger af orker, amazoner og flyveøgler. Skæbnen vil, at stammens overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar, bortfører hver eneste levende barbar – på nær Ronal.

I den visuelt detaljerede bog "Ronal Barbaren", kan barbarenes univers udforskes yderligere. I afsnittet Alt for amazonerne kan man f.eks. læse om den nyeste mode blandt de kvindelige amazonkrigere og i afsnittet Elverparleur om elevernes sprog og vendinger. Afsnittet De Sorte Sider handler om filmens onde figurer, og selvfølgelig kan man også læse om barbarernes liv og hverdag.

Bogen fås også som applikation med indlagt gameplay, der gør det muligt at vinde endnu mere sjov og viden om barbarernes verden.

Når "Ronal Barbaren" får premiere den 29. september, udkommer samtidig et soundtrack, der bl.a. kan hentes via. Itunes og TDCplay.

Bag animationsfilmen står instruktørerne Thorbjørn Christoffersen, Kresten Vestbjerg Andersen og Philip Einstein Lipski, der var nogle af hovedkræfterne i "Terkel i knibe" og "Rejse til Saturn".

Stemmerne leveres bl.a. af Anders Juul, Preben Christensen, Lars Mikkelsen, Lars Bom, Sven-Ole Thorsen og Gitte Nielsen.

"Ronal Barbaren" produceres af Trine Heidegaard for Einstein Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Bogen "Ronal Barbaren" koster 199 kroner i boghandlere. 
Spillet "Ronal Barbaren" er gratis og kan hentes via. ITunes App-store:
Soundtracket kan hentes via. Itunes og TDCplay fra den 29 september.

Se mere på filmens facebookside http://www.facebook.com/RonalBarbaren