The Sandmen: Get Up Get Out premiere i dag

PREMIERE. Musikdokumentaren "Get Up Get Out" følger det danske rockband The Sandmen i to år op til udgivelsen af deres seneste studiealbum. Filmen har premiere i aften.

The Sandmen, med frontfigur Allan Vegenfeldt, var et af Danmarks største rockbands i halvfemserne. Men livet som rockmusikere hvirvlede dem omkuld, og efter ti år på toppen måtte de trække stikket. Over ti år senere samles de igen, og tager på tour og indspiller to albums. Filmen "Get Up Get Out" handler om tilblivelsen af det sidste album "Shine", og er et åbenhjertigt kig ind i maskinrummet hos et af Danmarks ældste rockorkestre.

Instruktøren Pil Nørgaard, som er søster til bandets guitarist, har helt enestående fået lov til at følge bandet tæt på over en periode på to år fra 2006 til 2008.

I aften, den 3. december, afholder Grand Teatret i København premiere-arrangement for filmen med introduktion af instruktøren og en afsluttende genstand med rock'n'roll-attitude i cafeen. Filmen får premiere som optakt til bandets kommende Danmarks-tour i december og udgivelsen af deres nye live-album, "The Sandmen – Live in Copenhagen".

"Get Up Get Out" er produceret af Northfarm Production med støtte fra Filmværkstedet på Det Danske Filminstitut. 

Bestil billet til arrangementet i Grand Teatret kl. 21.30.

Se filmens trailer:


Tags: Premierefilm