Se hele den danske filmhistorie på dfi.dk

Nu kan 37.500 danske filmbilleder og plakater ses i Filmdatabasen. Der er billeder fra stumfilm før verden gik af lave, halvfjerdsererotik og billeder fra alle nyere danske spillefilm.

Med Filmdatabasen kan man finde detaljerede oplysninger om hele den danske filmhistorie. Turen gennem historien er blevet endnu mere visuel.

Filmdatabasenn har i anledning af DFIs nye website åbnet for adgang til en lang række stills og filmplakater til især danske spillefilm. Billederne og plakaterne, hvoraf ca. 17.000 stammer fra danske stumfilm 1906-28, er tilgængelige via opslag i Filmdatabasen, hvor du kan finde oplysninger om danske film, skuespillere, filmselskaber og meget mere.

Tidligere var der adgang til ca. 2000 stills og portrætter, men DFIs nye website og et stort billeddatabaseprojekt i Museumsafdelingen gør, at der nu er ca. 37.500 stills og plakater online.

I den kommende tid vil der blive lagt endnu flere portrætter og stills til danske spillefilm samt til kort- og dokumentarfilm ud, så hold øje med Filmdatabasen.

Filmdatabasen