Se jazz-film i Videoteket

VIDEOTEKET. Kom ind fra gaden, plant dig i sofaen eller ved en computer på Filmhusets 1. sal – og gør dig til gode med en gang jazz. Videoteket har sammensat en serie på 10 film, der hylder jazzmusikken.

Fra i dag, tirsdag den 3. maj, markerer Filmhusets Videotek 1-års dagen for genåbningen af Jazzhus Montmartre i København og varmer samtidig op til sommerens Copenhagen Jazz Festival med serien ”Jazz på film”. Videotekets filmserie består af 10 film, hvor jazzmusikken og dens udøvere spiller hovedrollen. Oplev animerede dyr i kendte jazz-standards, danske musikere på verdensturné, store stjerner i København, Montmartre genopstået og et par svenske jazz-koryfæer.

Film i jazz-serien

Læs mere om serien.

Om Videoteket

I Videoteket kan publikum se et stort udvalg af de kort- og dokumentarfilm, som Det Danske Filminstitut distribuerer. Man kan blandt andet se film fra det tidligere Statens Filmcentral (SFC) samt film som nu distribueres via Filmstriben til biblioteker og skoler.

Alle er velkomne til at møde op i åbningstiden og se film. Der er p.t. 3.300 titler at vælge imellem i Videoteket, og der kommer løbende nye til.