Se Naomi Kleins nye klimafilm i hele landet

CPH:DOX. Naomi Kleins klimafilm "Intet bliver som før" vises landet over lørdag den 14. november, og søndag, mandag, tirsdag er der 32 ekstravisninger af de mest hittende film på årets CPH:DOX.

"Det er ikke CO2, der er problemet, det er kapitalismen," siger den verdensberømte journalist og aktivist Naomi Klein i filmen "Intet bliver som før", der lørdag den 14. november kl. 16.30 vises i mere end 30 biografer landet over.

"Intet bliver som før" er inspireret af Naomi Kleins bog om klimaforandringer "This Changes Everything". I filmen males et realistisk og skræmmende billede af måske den største udfordring, som menneskeheden står overfor. Men Klein og instruktør Avi Lewis ønsker ikke at skræmme. Tværtimod er filmen et opråb, en opfordring til handling, der kan aktivere og skabe en folkebevægelse for forandring.

Kleins tese er ligeså simpel som den er optimistisk og provokerende: Hvad hvis klimakrisen ikke bare er vor tids største udfordring, men også er den bedste mulighed, vi nogensinde får for at skabe en bedre verden?

Filmen vises i samarbejde med Politiken, bevægelsen Alternativet og sammenslutningen af klimaorganisationer Climate Action Denmark. Efter visningen vil der være debat mellem den Naomi Klein, filmens instruktør Avi Lewis og Uffe Elbæk. Publikum kan deltage og stille spørgsmål via sms og Twitter.

Billetter til premieren i Grand i København, hvor debatten foregår, blev revet væk på få timer, men det er muligt at få billetter i mange briografer. CPH:DOX har desuden sat en ekstravisning op søndag den 15. klokken 12.00, hvor Naomi Klein og instruktøren også deltager. Det er i TELTET i Kongens Have og Naomi Klein vil efterfølgende signere udgaver af bogen "Intet bliver som før".

Overblik over visninger i hele landet og billetbestilling

 

32 ekstravisninger af hit fra årets CPH:DOX

 

CPH:DOX byder på ikke mindre end 32 ekstravisninger fra søndag med nogle af de mest populære film fra årets festival.

Man kan her nå at se fem film fra årets DOX:AWARD: Den nervepirrende doku-thriller "The Fear of 13", Pietro Marcellos supersmukke "Lost and Beautiful", den afslørende "A Good American", den underholdende og atmosfæriske "Uncertain" eller Erik Gandinis sociologiske eksperiment "A Swedish Theory of Love", der alle har modtaget bragende anmeldelser hos pressen.

Med på programmet er også den omdiskuterede "Muhammad, The Messenger of God", publikumshittet "The Wolfpack", satire-filmen "The Yes Men Are Revolting" og den revolutionerende "In Utero".  Du kan også se dokumentarfilmens svar på "The Wire" – "Town on a Wire", inside-glimt på en Al-Qaeda skole i Pakistan i "Among the Belivers", den poetiske og anmelderroste "Brødre" filmet over otte år og et tilbageblik til 80'ernes Berlin i "B-movie".

CPH:DOX tilbyder gratis streaming af fem film fra årets festivalen – hvilke film, bliver afsløret på søndag klokken 14.00.

Overblik over alle ekstravisninger og billetbestilling

Trailer: This Changes Everthing