Se oplæg fra Lanceringsdagen 2009

Se Jon Handschin oplæg om Moviepilot, en platform der sætter filmpublikummet i centrum, og Liz Rosenthals eksempler fra de digitale fronter, og bliv inspireret af Gaute Høgh, der mener, at filmbranchen skal til at vågne op!

LANCERINGSDAGEN 2009, der blev afholdt mandag den 2. november i Filmhuset, bød på en række oplæg og paneldebatter. FILMupdate har allerede præsenteret de første 3 oplæg og her følger de sidste 3. For et samlet overblik, se Lanceringsdagen 2009.

Klik på de følgende links og se videoer og slides fra oplæggene. 

Jon Handschin: Moviepilot – en filmplatform for brugere og branche
Tyske Moviepilot har skabt en social online filmplatform, som både brugere og branche har glæde af. Platformen tilbyder brugerne en guide udelukkende baseret på anbefalinger af film på tværs af vinduer - biograf, vod, dvd og tv. For filmbranchen fungerer platformen som et unikt og målrettet lanceringsværktøj.

Liz Rosenthal: Rapporter fra de digitale frontløbere
Nye digitale muligheder har skærpet konkurrencen om publikums opmærksomhed. For filmbranchen er udfordringen nu at finde nye veje, når film skal møde publikum. Liz Rosenthal præsenterer eksempler på, hvordan en ny generation af internationale independent filmfolk bruger de nye digitale platforme til at distribuere film og engagere millioner af mennesker.

Gaute Høgh: Filmbranchen står stille!
Hvordan kan dansk film udnytte medierne på den rigtige måde og dermed opnå både større reach og eksponering til lavere omkostninger? Ifølge Gaute Høgh gælder det om at bryde normen, at turde tænke anderledes og kommercielt, når det kommer til mediebrug og markedsføring.