Se Original og mød instruktørerne bag

I forbindelse med dvd-udgivelsen af "Original" er der en unik chance for at se filmen på det store biograflærred ved fire særvisninger i Odense, Århus og København i april. Mød samtidig den danske Alexander Brøndsted og den svenske Antonio Steve Tublén, der står bag filmen.

Tirsdag den 13. april udkommer "Original" på dvd. I den forbindelse har filmen fire eksklusive visninger i Café Biografen i Odense, Øst for Paradis i Århus og i Cinemateket i København, hvor instruktørerne Alexander Brøndsted og Antonio Steve Tublén vil være til stede for at introducere filmen.

"Original" er en skæv komedie, der handler om bankrådgiveren Henry, der ihærdigt har forsøgt at passe ind og leve op til andres forventninger det meste af sit liv. Men en dag møder han Jon, som vil have ham med til Spanien og åbne en bodega. Pludselig begynder livet at vise sig fra sin mere originale side, da de skal redde en feministisk stripper, skaffe hurtige penge og smugle anabolske steroider.

Ideen til filmen startede for de to instruktører Alexander Brøndsted og Antonio Steve Tublén med et projekt på Filmværkstedet på Det Danske Filminstitut. De opnåede senere konsulentstøtte til deres idé, hvilket til sidst resulterede i en spillefilm med bl.a. Sverrir Gudnason, David Dencik, Jesper Christensen, Ghita Nørby og Dejan Cucik.

"Original" havde forpremiere på CPH PIX i april 2009 og fik sin internationale premiere på Tribeca Film Festival senere på måneden. Et par måneder senere i Shanghai inkasserede filmen to af de største priser, Bedste Film og Bedste Mandlige Skuespiller, på den anerkendte internationale A-festival.

Tid: Mandag den 12. / tirsdag den 13. / onsdag den 14. / tirsdag 27. april
Sted: Café Biografen i Odense / Øst for Paradis i Århus / Cinemateket i København
Billetter: Café Biografen /  Øst for Paradis / Cinemateket

Læs interview med de to instruktører.

Trailer: