Sidste chance for SneakBar fredag den 2. marts

FILMVÆRKSTEDET. Det sagnomspundne SneakBar slutter med et brag med tre premierefilm fra Filmværkstedet og efterfølgende fest på programmet. Billetsalget starter tirsdag den 21. februar.

SneakBar bliver afholdt for sidste gang fredag den 2. marts. Kom med til Hollywood i jagten på en storyboardtegners drengedrøm i dokumentaren "Flugten til Hollywood". Oplev kærlighed og illusion gå hånd i hånd i Jeanette Nordahls smukke novellefilm "My baby the butterfly" og afslut aftenen med fiktionsfilmen "Wanker" om drengekliker og mobning.

De tre kortfilm er alle støttet af Filmværkstedet. Efter premieren vil der være fest, networking og billige drinks i den altid hyggelige AstaBar til DJ THYKIERs beats.

Tid: Fredag den 2. marts kl. 19.00 og 21.00. Genvisning onsdag den 14. marts.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetter: Arrangementet er ganske gratis. Billetter kan bestilles på telefon 3374 3412 fra den 21. februar. Da det er den allersidste SneakBar vil der givetvis være endnu mere rift om billetterne, så bestil i god tid!

Selvom SneakBar bliver den sidste af sin slags siden starten af 1996, er der håb forude. Filmværkstedet er i fuld gang med at udvikle et andet premierearrangement til erstatning for SneakBar. Planen er at holde premiere på den nye måde i juni.

Læs mere om programmet for SneakBar Marts

Filmværkstedet på Facebook