SneakBar 4. marts

TALENT. Fredag den 4. marts inviterer Filmværkstedet til SneakBar i Cinemateket, hvor unge talenter fremviser deres film. Billetterne er som altid gratis, men flygtige, så skynd dig at bestille.

På fredag er det blevet tid til en endnu en omgang talentvisning, når Cinemateket slår dørene op til SneakBar. Programmet byder på sanseligt kærlighedsdrama, færøsk hævntogt og en personlig POV-dokumentar. Efter filmene åbnes Asta Bar, og og der vil blive skruet godt op for musikken.  

Raniya

Raniya er en ung kvinde i starten af 20’erne. Hun har muslimske rødder og er samtidig pæredansk. Hun flirter hemmeligt med den jævnaldrende Julie, da hendes søster Nadia – efter et brud med sin muslimske ekskæreste – flytter ind på sofaen. Optaget af egne hjertesorger omdekorerer søsteren stuen og hænger familiebilleder op på væggen. Det er svært for Raniya at balancere Nadias behov med sin egen personlige proces, hvor hun er i færd med at udforske sin seksualitet og tage favntag med en ny identitet som lesbisk. Det hele kulminerer en aften, hvor søsteren overskrider Raniyas grænse, og hun kaster sig ud i natten for at finde svar.

Om SneakBar

SneakBar er en enestående mulighed for at se hvad dansk films unge talenter har at byde på. 

Filmværkstedet støtter både større og mindre filmproduktion, med dét hovedformål at fremme eksperimenterende filmkunst og talentudvikling. Gennem tiden har mange instruktører og filmfolk slået deres rødder på Filmværkstedet bl.a. Christina Rosendahl, Morten Hartz Kaplers, Mikkel Munck-Fals, Pernille Fischer og Kaspar Munk. 

Asta Bar er åben, og det vil være muligt at købe lidt at drikke og snakke om filmene.

Tid: Fredag d. 4. marts kl. 18.00 og 20.00
Sted: Bio Asta i Cinemateket

Billetter 


Instruktør: Sidsel Møller Johnsen // Producer: Niels Michael Wee // 27 min.

Raniya_450
"Raniya"

 

 

Dalur

En skyldbetynget taxachauffør kører en desperat passager til hendes destination. På rejsen sammenflettes deres skæbner, og de indser begge, at der kræves et endeligt offer for at blive sat fri.

Instuktør: Heidrik á Heygum // Producer: Jon Hammer // Drama // 29 min.

Dalur_450
"Dalur"

 

My Tokyo Fairytale

Dorte blev model som 13-årig. Som 15-årig flyver hun til Tokyo helt alene for at bo og arbejde fem uger som fuldtidsmodel. 
Jeg gav hende et DV-kamera med. Dorte er min lillesøster.

"My Tokyo Fairytale" er set fra Dortes POV, med Dortes blik. Det er en tur med bag kulisserne i Japans modeindustri. Det er en film om at være alene væk hjemmefra for første gang og skulle stå på egne ben. Men mest alt er det en film om at være 15 år og konstant at være i nogens blik; kameraets, fotografens, mændenes og ikke mindst sit eget.

Instruktør: Marie Limkilde // Producer: Rikke Tambo // Dokumentar // 23 min.

My Tokyo Fairytale_450
"My Tokyo Fairytale"

Tid: Fredag den 4. marts kl. 18.00 og 20.00.
Sted: Asta Bio, Cinemateket, Gothersgade 55, København K.
Billetter: Arrangementet er gratis. Billetter kan bestilles på telefon 33 74 34 12 eller på Cinematekets hjemmeside.