Sneakbar: April 09

Billede til artiklen Sneakbar: April 09

Fredag d. 3. april inviterer Filmværkstedet til SneakBar-arrangement i Cinemateket. Der vises fire premierefilm produceret af nogle af Danmarks nye talentfulde filmskabere.

Filmene, der kan opleves, er Ada Bligaard Søbys "Black Heart", Daniel Kragh-Jacobsens "Sangen", Camilla Magids "Den sidste badeanstalt" og Andreas Thaulows "Bona Fide". Produktionerne har modtaget støtte fra Filmværkstedet på Det Danske Filminstitut.

MERE OM ANDREAS THAULOW

Han har tidligere lavet to film på Filmværkstedet - og om det skyldes Thaulows norske aner, eller at han bare tænker finurligt, så har begge produktioner peget i den underfundige retning. Den første film hed "Antons Arm" og handler om en mand med en ustyrlig arm. Alle andre er bange for ham og armen ender med at blive hugget af. Men så får den næste en ustyrlig arm… I "Bastion" skal en hus-besætter ud og huset rives ned. Men hus-besætteren har en overraskelse: Inden maskinerne går i gang flyver huset væk med 4 balloner. I "Bona Fide", som vises på fredag, er det biblen, der kommer til at spille en overraskende rolle.

Filmene vises fredag d. 3. april kl. 19.15 og 21.15 i Cinemateket, Gothersgade 55, samt fredag d. 17. april. kl. 19.15. Der er fri entré. SneakBar er tilladt over 15 år.

Trailer

[Foto: Framegrab fra "Black Heart"]