SneakBar den 4. juni - bestil billetter nu

Hvad er meningen med livet? Hvor stammer jeg fra? Kan stillbilleder danse? Kan handicappede score? Bliv klogere på nogle af livets helt store spørgsmål fredag den 4. juni, når Cinemateket viser fire nye film fra Filmværkstedet. Billetterne er gratis, men flygtige - så bestil billet i god tid.

Fredag den 4. juni præsenterer Filmværkstedet to kortfilm, en dokumentar og en eksperimentalfilm produceret af talentfulde filmskabere. Filmene vises i to blokke hhv. kl. 19.15 og 21.00. Efter visningerne er der fest og networking i AstaBar.

Der er fri entré til de to visninger, og billetter kan bestilles fra den 25. maj online eller på telefon 3374 3412. Der er genvisning den 18. juni kl. 21.45.

Fakta

Filmværkstedsstøttede produktioner får premiere på SneakBar i Cinemateket. Efter visningerne er der musik og fest i kælderetagens AstaBar.

Pressemateriale & info om SneakBar: www.filmworkshop.dk

De fire film

"Stefan" af Andreas Thaulow

Stefan studerer filosofi ved Københavns Universitet. Men samtidig med, at han fordyber sig i teorier om livet, mister han forbindelsen til de ting, der giver det mening.

SneakBar062010_dayans-rejse
"Kurs mod ophavet - Dayans rejse" af Elizabeth Sanchez

Dayan er en ung, business-studerende, indiansk kvinde. Hendes far var en anerkendt naturmedicinlæge i Peru. Dayan er splittet mellem sin moderne verden og den indianske livsform og viden. Derfor begiver hun sig af sted for at finde faderens gruppe i junglen. Men den såkaldte "civilisation" har udryddet dem.

SneakBar062010_paloma
"La Paloma" af Jesper H. Grand

En dansefilm i stillbilleder.
Dørmanden på La Paloma har jubilæum og ser frem til chefens overraskelse, der ikke er helt som forventet.  

SneakBar062010_kysminbror
"Kys min bror" af Rasmus Kloster Bro

I sin kørestol, forklædt som kampvogn, tager Lasse til nytårsfest hos pigen, han er vild med. Lasses storebror Simon er med som handicaphjælper. Da Lasse får chancen for at være alene med sin pige, starter en akavet kamp mellem de to brødre.

Trailer