SneakBar fredag 17. oktober

TALENT. Den 17. oktober er der igen SneakBar i Cinemateket. SneakBar viser nogle af de nyeste film støttet af Filmværkstedet og giver publikum en chance for at opleve, hvad nye talenter i dansk film har at byde på.

I denne omgang kan SneakBar med glæde præsentere tre film, der på hver deres måde handler om kærlighed. 

Visningerne finder sted i BIO ASTA i Cinemateket fredag 17. oktober. Første visning er kl. 18, og anden visning er kl. 20. ASTA BAR er åben fra kl. 17.30 til 23.30, hvor det vil være muligt at møde instruktører, producere, skuespillere og folk fra Filmværkstedet til en snak om filmene. Baren byder på øl, vin og drinks.

Fakta

Fredag den 17. oktober 2014 - kl. 18 og kl. 20 / fri entré

Billetter kan bestilles på Cinematekets hjemmeside eller på 3374 3412

Uafhentede billetter frigives onsdag den 15. oktober, så husk at hente billetterne inden da!

PROGRAM

Ung mands dans

Mattis føler sig overset af sin far og søger derfor opmærksomhed hos sin mandlige danselærer. Men denne aften går det ikke, som det plejer. Mattis fremprovokerer en magtkamp, og da danselæreren desperat forsøger at sætte grænser, mister de begge kontrollen.

Instruktør: Mathias Broe // Producer: Anne-Katrine Hjortkjær// Drama // 12 min.

"Da ideen til fortællingen opstod, havde jeg tænkt meget over, hvorfor jeg som ung mand særligt havde brug for at blive bekræftet af en maskulin energi. Jeg ønskede at fortælle, hvordan en afvisning kunne generere en endnu stærkere higen efter opmærksomhed"Mathias Broe, instruktør

Læs FILMupdates interview med Mathias Broe

Et gensyn

Et gensyn

Man ved ikke, hvad kærlighed er, før man har fået sit hjerte knust. "Et Gensyn" er en bittersød fortælling om længsel, bristede håb og nye chancer.

Katja sidder på en restaurant med sin kæreste Janus. Verden synes at stoppe for et øjeblik, da hun ser sin gamle flamme Simon komme ind ad døren med sin kæreste Simone. Gamle følelser får nyt liv, og chancen for at flygte fra de lænker, begge befinder sig i, byder sig. Men kan fortiden gentages?

Instruktør: Marianne Hansen // Producer: Katrine Brandt // Drama // 30 min.

samuel's getting hitched

Samuel's Getting Hitched

Engelske Samuel kommer til Danmark for at blive gift med sin danske udkårne, Ida. Ved hans side er den trofaste barndomsven, Peter, som skal hjælpe med at holde nerverne i skak. Men som dagen skrider frem, går ikke alt som planlagt, og deres venskab kommer på prøve.

Instruktør: Gabriel Bier Gislason // Producer: Mette Valbjørn Skøtt // Komedie // 22 min.

Filmværkstedet støtter både større og mindre filmproduktioner med det hovedformål at fremme eksperimenterende filmkunst og talentudvikling. Gennem tiden er mange instruktører og filmfolks karrierer udsprunget fra Filmværkstedet, eksempelvis Christina Rosendahl, Morten Hartz Kaplers, Mikkel Munck-Fals, Pernille Fischer og Kaspar Munk.