SneakBar Nørrebro inviterer til filmvisning

TALENT. Filmværkstedet inviterer til SneakBar i Osramhuset på Nørrebro onsdag den 24. september kl. 20.

Tag med til Sneakbar NørreBro, når Filmværkstedet præsenterer kortfilm fra tre unge danske talenter under temaet brud. Filmene bliver vist i Osramhuset på Nørrebro, og det er gratis at være med. Efter filmvisningerne følger en afslappet og uformel debat med instruktørerne.

Program for Onsdag den 24. september

"En samtale"

en samtale lille

Fakta

Hvad: Sneakbar Nørrebro – Film- og debat i Osramhuset

Hvornår: 24. september 2014 klokken 20

Hvor: Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 Kbh N

Pris: Gratis entré

Christian har kærestesorg. Som et plaster på såret tager vennen Malthe ham med i sommerhus i Sverige. Verdenssituationen vendes over øl og fiskeri, og Malthe forsøger at vise Christian, hvordan han skal se på tingene for at få det fulde ud af livet – og igen at blive den ven, Malthe kender så godt. Men som samtalen skrider frem, må venskabet stå sin prøve, da forskellighederne kommer til udtryk.

Instruktør: Mads Mengel // Producer: Signe Emilie Bjørke // 19 min.

"Beast"

beast (1)

De lyver om det. At far slår mor. Men 10-årige Benjamin er træt af løgnene. Han tager farens kæreste eje, den søde lille hundehvalp, Kenzo, som gidsel og presser far til at undskylde overfor mor. Desværre, for dem begge, er far ikke den der undskylder.

Filmen har blandt andet vundet prisen for bedste vestdanske film på Aarhus filmfestival i 2009.

Instruktør: Lars Arendt // Producer: Troels Faber // 15 min.

"Til alle mine venner" 

til-alle-mine-venner1 (1)

De to punkere Mark og Sonny, er bedste venner og har altid holdt sammen. Den selvdestruktive Sonny trives med det formålsløse liv i provinsen, men Mark ønsker noget mere. Da Mark får mulighed for at flytte væk, står han pludselig i et dilemma. Skal han bryde venskabet og stå på egne ben eller forblive loyal over for Sonny, som gør alt for at holde på ham?

Filmen vandt juryens ungdomspris på Odense Internationale Film Festival i 2011, og blev samme år indstillet til en Robert for bedste kortfilm. Filmen har desuden været vist på internationale festivaler i Polen og Toronto, og kom på Encounters Film Festival i Bristol, hvor instruktøren modtog prisen for årets nye europæiske talent.

Instruktør: Behrouz Bigdeli // Producer: Joanna Zofia Bard Mikolajczyk // 29 min.

SneakBar Nørrebro åbner dørene op i den gamle lyspærefabrik, Valhalsgade 4 på Nørrebro, kl. 20. Den første film starter kl. 20.30.

Entréen er gratis, men husk kontanter til baren.

SneakBar Nørrebro er et samarbejde mellem Filmværkstedet og 2200 Kultur.