SneakBar oktober

Filmværkstedet præsenterer igen en ny håndfuld talentfulde filmskabere. Se de fem film gratis i Cinemateket.

Fredag den 2. oktober viser Filmværkstedet fem premierefilm kl. 19.15 og 21.30 i Cinemateket, Gothersgade 55.

Der er fri entré, og billetter kan bestilles på telefon 3374 3412 eller på Cinematekets website. Filmene vises igen den 15. kl. 19.15.

Andre mennesker

2008778_Andre_Mennesker
Hans-Erik, en ensom bondemand, kommer i et svært dilemma en aften, da en forslået kvinde stormer ind i hans bil og beder ham om hjælp…

Instrueret af Lasse Lindsten og produceret Carine Kjær Busk.

Heart, Keep Beating

Heart_Keeps_Beating_449
Claudia og Alex er to unge rumænere. De drømmer begge to om at have en familie; om et helt normalt liv. I dokumentarfilmen "Heart, Keep Beating" fortæller de om kampen for det "almindelige", når man er vokset op som hiv-smittet på børnehjem.

Instrueret og produceret af Mia Degner.

Dagen efter


Andreas får et varsel af en mystisk fremmed om at hans ven Jannik er i fare – mere kan han ikke huske fra byturen i går. Var det måske noget han drømte? Da brikkerne lige så stille falder på plads, går det op for ham, at hvert eneste valg han foretager, bringer ham tættere på katastrofen.

Instrueret af Jonas Poher Rasmussen og produceret Egil Dennerline.

Show Dream

2007722_Show_Dream

"Show Dream" er en foruroligende visuel oplevelse. Et kig ind i drømmenes univers. Vi møder tryllekunstneren, hævneren, kvinden, der får et nyt ansigt og damen med æggene.

Instrueret af Sidse Carstens og produceret Lina Wickmann.

Torben

2002543_Torben

Torben har en talefejl. Han kan ikke udtale ord, der begynder med T og erstatter det med en F-lyd. Vi hører via interviews med Torben, hans mor og en talepædagog, hvordan det påvirker hans liv.

Instrueret af og produceret Louise Bruun-Gazelleh.