SneakBar: Talentfilm og drinks i Cinemateket

TALENT. Kom til premiere på nye film støttet af Filmværkstedet og se, hvad unge talenter i dansk film har at byde på. Næste SneakBar finder sted den 6. juni i Cinemateket.

Kom til premiere på nogle af de nyeste film støttet af Filmværkstedet og se, hvad unge talenter i dansk film har at byde på. Næste SneakBar er fredag den 6. juni i Cinemateket. Asta-baren er åben fra kl. 17.30 til 23.30, hvor det vil være muligt at møde instruktører, producere, skuespillere og folk fra Filmværkstedet, til en snak om filmene.

Der er fri entré og kan bestilles billetter online eller på tlf. 3374 3412.

Program


My Tokyo Fairytale

Instruktør: Marie Limkilde
Producer: Rikke Tambo Andersen

Tokyo01lille

Den 27. juni, 2011, blev Dorte færdig med 9. klasse og den 29. juni fløj hun 6 uger til Tokyo for at arbejde fuldtid som model. Dorte er min lillesøster.

My Tokyo Fairytale er historien om Dortes tur til Tokyo hvor hun for første gang skal stå på egne ben. Det er en historie om en teenagers møde med en voksenverden, i en branche med fyldt med udfordringer og stramme idealer. Tokyo er en pulserende, dynamisk storby hvori der er let at miste sig selv og branchen er hård. Her kæmper Dorte for at finde og holde fast i sig selv.

En samtale

Instruktør: Mads Mengel
Producer: Signe Emilie Bjørke

en samtale lille

Som plaster på såret over Christians kæreste-sorger, tager Malthe ham med i sommerhus i Sverige. Taktikken er simpel; verdenssituatio-nen vendes over øl og fiskeri, og han vil vise Christian hvordan han skal se på tingene, for at få det fulde ud af livet, og igen at blive den ven, Malthe kender så godt. Men som samtalen skrider frem, må venskabet stå sin prøve, da forskellighederne kommer til udtryk.

Der er kun dig og mig i mit hoved

Instruktør: Christian Arhoff
Producer: Signe Müller

2013973lille

Den 14-årige Charlie er kæreste med en pige fra klassen, Kaiser, og alt er godt. Men deres forhold er hemmeligt og Kaiser er ban-ge for at blive opdaget. Efter en fest hvor Charlie er blevet totalt ignoreret af Kaiser, ser Charlie at Kaiser pludselig er sammen med en dreng i skolen. Dette skubber hende ude i total forvirring om hvem hun er og hvad hun skal gøre med sig selv.

Tid: Fredag den 6. juni. Første visning er kl. 18:00 og anden visning er kl. 20:00.
Sted: Bio Asta, Cinemateket.
Billetter: Fri entré. Bestil billetter online eller på 3374 3412.

Trailer