"Solange on Love" åbner Odense Filmfestival

Billede til artiklen Solange on Love åbner Odense FilmfestivalNår Odense Filmfestival åbner den 19. august, bliver det med premiere på Tine Katinka Jensens kærligheds-dok "Solange on Love". Filmen følger to unge chilenske kvinder med samme navn, Solange, og fortæller historien om kærlighed, som den udfolder sig for dem begge.

Den ene Solange er mor til to små børn og tjener til livet ved at passe på de parkerede biler i Santiagos gader. Hun er 22 år, rå og rapkæftet og kæmper dagligt med børnenes crackmisbrugende far, Pato, som ryger ind og ud af fængsel. Men de har også en sær, anderledes kærlighed, og han kan få hende til at smile.

Den anden Solange er smuk og forførende, 15 år og bor med sin familie på en af de bakketoppe, som omgiver Valparaiso. Hun er skolepige og en god Cueca danser. Om eftermiddagen mødes hun i parken i al hemmelighed med sin kæreste Estaban. Trangen til at være tæt sammen fylder alt for hende, og når forældrene er ude, lokker hun ham med hjem med frække blikke og kys.

"Solange on Love" er Tine Katinka Jensens første film efter afgangsfilmen fra Filmskolen, "Angie", som vandt en Gulddok i 2005. Filmen vises til efteråret over hele landet i samarbejde med DOX-ON-WHEELS.

Links:
Odense Filmfestival
DOX-ON-WHEELS
dfi.dk/pressroom

Trailer: