Sover Dolly på ryggen

Hella Joof er i fuldt sving med forberedelser til den romantiske komedie "Sover Dolly på ryggen" med Lene Maria Christensen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne. Blenkov Schønnemann producerer.

Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas, Casper Crump, Sidse Babett Knudsen, Mia Lyhne, Anne Sofie Espersen, Rasmus Bjerg og Birthe Neumann er holdet som Hella Joof stiller op med til sin kommende spillefilm "Sover Dolly på ryggen".

Lene Maria Christensen spiller tv-værten, Anne, der har opgivet at finde en mand, der passer ind i hendes fornuftige, kontrollerede liv. Da hun bliver gravid med en ukendt sæddonor, overvældes hun af bekymringer på sit barns genetiske vegne og forsøger at finde frem til sæddoneren. Jagten fører hende til 2 mulige fædre og 1 umulig forelskelse – og langsomt falder Annes ellers så planlagte og perfekte liv fra hinanden.

Marie Østerbye og Christian Torpe har skrevet manuskript til den romantiske komedie, Dan Laustsen fotograferer, Mette Rio er scenograf, og Peter Brandt klipper. Malene Blenkov og Michel Schønnemann producerer for Blenkov Schønnemann Pictures, og Det Danske Filminstituts markedsordning har givet produktionsstøtte på 6,5 mio. kr.

Filmoptagelserne går i gang den 6. december, og der er dansk premiere i november 2012.