SPOT Festival fokuserer på film

FESTIVAL. Den aarhusianske musikfestival SPOT udvider i år programmet med en decideret filmfestival, "SPOT Film", som showcaser nye nordiske filmskabere og –tendenser. Der kan indsendes film til programmerne frem til 17. marts.

SPOT Festival i Aarhus er kendt som et udstillingsvindue for ny nordisk musik, men i år udvides programmet med film og interaktive medier. "SPOT Film" er navnet på filmfestivalen i festivalen, og ambitionen er at sætte spot på de mest lovende nordiske filmskabere og -tendenser.

SPOT Film opfordrer derfor nu alle, der går rundt med en lille perle af en nyproduceret film under armen, til at søge om optagelse. Der kan indsendes film i tre kategorier:

Spot The Film, der er festivalens hovedprogram og byder på film af de bedste nye nordiske talenter inden for fiktion og dokumentar.

Spot The Music, der er et musikfilmprogram med særligt fokus på mødet mellem musik og film i såvel musikdokumentarer om store internationale kunstnere som smalle film om undergrundsmiljøer.

Spot The Video, der viser de bedste musikvideoer fra ind- og udland.

Ansøgningsfristen er 17. marts, og ansøgningsformularen ligger på SPOT Festivals hjemmeside

SPOT Film løber af stablen 2.-3. maj på Godsbanen i Aarhus og 4. maj i Øst for Paradis. Her rundes filmfestivalen af med en prisuddeling, hvor en professionel jury uddeler priser og hæder til de bedste filmskabere. Foruden filmprogrammerne byder SPOT Film også på kombinerede filmvisninger og koncerter, faglige seminarer, pitch forum og artist talks.

SPOT Festival er støttet af Det Danske Filminstitut.

Læs mere om SPOT Film.