Spot talentet - talentudviklingsdag i Cinemateket

Billede til artiklen Spot talentet - talentudviklingsdag i Cinemateket

Torsdag den 23. april sætter CHP:PIX fokus på de talenter, som i de kommende år skal løfte den danske filmarv.

Hvordan spotter man et talent, og hvordan hjælper man nye talenter frem?

I et forsøg på at besvare spørgsmålene inviterer CPH:PIX den nye generation af talentfulde manuskriptforfattere, instruktører, producenter, producere og etablerede filmtalenter til en frugtbar debatdag om fremtidens talentudvikling.

Et panel af erfarne nøglepersoner fra den etablerede branche vil bl.a. ved hjælp af inspirerende cases vil redegøre for deres specifikke oplevelse af arbejdet med talentudvikling og åbne op for debat:

Hvordan spotter man et talent, og hvornår satser man på et uprøvet talent? Har instruktøren brug for modstand eller tryghed for at udvikle sig optimalt? Hvordan skabes den mest udviklende treenighed mellem manuskriptforfatter, instruktør og producer? Hvilke alternative visioner er der for fremtidens distribution af talentfulde film?

Der vil være fire paneler: manuskript, instruktion, produktion og distribution, og her kan bl.a. møde Peter Aalbæk Jensen (producent), Rasmus Heisterberg (manuskriptforfatter), Meta Louise Foldager (producer), Manyar Parwani (instruktør) og Jakob Høgel (kunstnerisk leder, New Danish Screen). Jørgen Ramskov, der tiltræder som direktør for Copenhagen Film Festivals den 1. maj, er moderator på talentdagen.

Arrangementet finder sted i Cinemateket, Bio Carl - torsdag den 23. april, 9.30-16.15.

Billetter købes i Cinemateket

Yderligere oplysninger på CPH:PIX.dk