Steen og Zandvliet møder Monggaard

Torsdag den 1. oktober er der mulighed for at møde skuespillerinden Paprika Steen og instruktøren Martin Zandvliet, når de taler med Informations filmredaktør, Christian Monggaard.

Anledningen er Martin Zandvliets kritikerroste spillefilmdebut, "Applaus", i hvilken Paprika Steen har hovedrollen som den alkoholiserede skuespillerinde Thea, der forsøger at få styr på sit liv efter at have været på afvænning.

Den stærke præstation indbragte Paprika Steen en skuespilpris på filmfestivalen i Karlovy Vary, og "Applaus" kan lige nu ses i biografen landet over.

"Vi vil give vores filminteresserede læsere mulighed for at møde nogle af Danmarks bedste filmkunstnere og få et spændende og forhåbentlig øjenåbnende indblik i de tanker og processer, der går forud for premieren på en film. Det er trods alt begrænset, hvad der er plads til i et avisinterview, og her er der mulighed for at høre hele historien - og stille de spørgsmål, man altid har ønsket sig at stille," siger Christian Monggaard.

Arrangementet foregår i Informations kantine, Store Kongensgade 40C, København, den 1. oktober kl. 17-19.

Der er gratis adgang, men tilmelding på telefon 3369 6000 er nødvendig.

Monggaards møder med filmfolk vil finde sted cirka en gang om måneden; torsdag den 29. oktober er det med Anders Morgenthaler, aktuel med børnefilmen "Æblet og ormen".