Steffen Andersen-Møller ny direktør for de københavnske filmfestivaler

Områdedirektør Steffen Andersen-Møller fra Det Danske Filminstitut bliver ny direktør i Copenhagen Film Festivals, CFF, der er fonden bag filmfestivalerne CPH:DOX, CPH PIX og Buster.

Steffen Andersen-Møller, den kommende direktør for fonden bag de københavnske filmfestivaler CPH:DOX, CPH PIX og Buster, har siden 2008 været direktør for Det Danske Filminstituts område for Publikum og Formidling.

"Med Steffen Andersen-Møller får vi en administrerende direktør med erfaring og indsigt i den ganske krævende balance mellem kunst, kultur og en sund økonomi," siger CFF's bestyrelsesformand Erik Stephensen.

Det Danske Filminstituts direktør Henrik Bo Nielsen udtaler: "Det vil uden tvivl være en gevinst for de københavnske filmfestivaler at have Steffen Andersen-Møller ved rattet, og på Filminstituttet glæder vi os til at fortsætte det mangeårige samarbejde med både Steffen og festivalerne. Steffen Andersen-Møller har ydet et væsentligt bidrag på Filminstituttet i en periode med mange stærke resultater både fagligt og filmpolitisk."

Steffen Andersen-Møller afløser Lars Hermann.

Yderligere oplysninger:
Erik Stephensen, bestyrelsesformand i Copenhagen Film Festivals
Tlf. +45 4015 9143