Strange-Hansen til Odense

KORTFILM. Martin Strange-Hansen ny programchef for OFF12 – Odense Internationale Film Festival.

Kortfilmfestivalen i Odense kan berette, at de er fantastisk glade og stolte over at kunne præsentere årets programchef - filminstruktør Martin Strange-Hansen.

"Odense Filmfestival har altid haft en særlig plads i mit hjerte"

Martin Strange-Hansen bliver øverste ansvarlig for udvælgelsen af de ca. 100 film, der skal konkurrere om festivalens priser. Gennem fokusprogrammer, seminarer og events vil han få rig mulighed for at sætte sin egen kunstneriske dagsorden.

Hvert år udpeger festivalen en ny programchef, der sammen med festivalens leder er hovedansvarlig for den kunstneriske profil. På denne måde sikres en dynamisk festival, der kan præsentere nye og spændende vinkler.

"Odense Filmfestival har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Det var her jeg, som ny udsprunget instruktør, med afgangsfilmen under armen, deltog i min første kortfilmfestival. Nu er det blevet til en del festivaler siden – men der er altid noget omkring den første gang. Den kærlighed forlader dig aldrig. Derfor er det med et stort og begejstret ja-tak, at jeg sætter mig i stolen som dette års programchef," fortæller Martin Strange-Hansen.

Tilmelding af film til OFF12 er åben

Det strømmer i øjeblikket ind med film fra nær og fjern til årets festival, og ud af de forventede knap 1500 tilmeldte film, klarer ca. 100 film sig igennem nåleøjet til konkurrencen. Så publikum kan glæde sig til cremen af cremen inden for de nyeste kortfilm på verdensplan. Tilmeldingen er åben frem til 1. april 2012.

OFF12 løber af stablen 20.-25. august på Brandts Klædefabrik i hjertet af Odense.

Odense Internationale Film Festival