Superclásico

Ole Christian Madsen går i gang med et nyt spillefilmprojekt "Superclásico", som blandt andet foregår i Argentina.

Paprika Steen og Anders W. Berthelsen danner for første gang par i en spillefilm, når Ole Christian Madsen til april indleder optagelser til komedien "Superclásico", der for størstedelen foregår på den sydlige halvkugle, i Argentina.
 
Den 40-årige Christian rejser til Buenos Aires med sin utilpassede 14-årige søn for at opsøge sin selvrealiserende kone, Anna. Hun er flyttet til Argentina for at udleve en karriere som fodboldagent og har dernede forlovet sig med landets største fodboldstjerne. I stedet for at sende skilsmissepapirerne med posten tager Christian nu af sted i håbet om at genvinde sin kone og få sit liv tilbage.
 
Rollen som sønnen besættes med Jamie Morton, der tidligere har spillet med i "Bølle Bob" og "Krummernes jul". Filmens fire store argentinske roller er alle besat med professionelle argentinske skuespillere, bl.a. den landskendte Sebastian Estavanez i rollen som fodboldstjernen Juan.
 
Ole Christian Madsen har skrevet manuskript sammen med Anders August, der leverede manuskript til "Camping" og var medforfatter på "Applaus". Lars Bredo Rahbek og Signe Leick Jensen producerer for Nimbus, og det Danske Filminstitut har givet betinget produktionsstøtte på 5,8 mio. kr. gennem 60/40-ordningen. Der er forventet dansk premiere i 2011.