Tag med på roadtrip i Livet med tandsmør

I PRODUKTION. Magnus og Emil Millang, begge kendt fra den danske comedyscene, har netop afsluttet optagelserne til deres komedie 'Livet med tandsmør'. Filmen, en humoristisk roadmovie inspireret af brødrenes egen historie, får dansk biografpremiere den 21. februar.

Magnus Millang har netop afsluttet optagelserne til sin første spillefilm, 'Livet med tandsmør', som han har skrevet sammen med broren Emil Millang. De to komikere medvirker også i de to bærende roller. 

I filmen tager brødrene til Spanien for at hente deres far hjem, som er død efter et hårdt liv med alkohol. Egentlig skulle de stå for en klassisk hjemtransport, men grundet økonomiske problemer ender de med selv at transportere faren hjem. En rejse, som ikke forløber helt som planlagt. 

Magnus og Emil Millang er velkendte navne fra dansk comedy. Magnus Millang har tidligere instrueret tv-serier og shows, og han har spillet med i Thomas Vinterbergs 'Kollektivet' samt i Casper Christensen og Frank Hvams komedie 'Dan Dream'. De to brødre har desuden flere gange tidligere dannet makkerpar både foran og bag kameraet.

”Projektet tænder mig helt vildt, og det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed til den positive synergi, der er i samarbejdet med min lillebror. Den dynamik, der er i to brødrekarakterer og vores fælles opvækst – det har givet brændstof til uendeligt mange sjove scener,” siger Magnus Millang i en pressemeddelelse.

Filmen, der produceres af Elise Lund Larsen og Christian Potalivo for Miso Film, er optaget i Danmark, Spanien og Frankrig. 'Livet med tandsmør' er støttet af Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Mikkel Munch-Fals samt TV 2.

Der er dansk biografpremiere 21. februar 2019.