Teaser-trailer på Fasandræberne

TEASER-TRAILER. Få et første kik på den anden spillefilm baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q, "Fasandræberne", som får premiere den 2. oktober.

"Fasandræberne" starter i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen Kimmie, der har været forsvundet, siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at forhindre fortiden i at indhente dem.

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller igen Carl Mørck og Assad. Pilou Asbæk og David Dencik har rollerne som de to magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen. Danica Curcic er den hjemløse Kimmie, og Johanne Louise Schmidt spiller Afdeling Q's nye excentriske sekretær Rose og Søren Pilmark drabschef Marcus Jacobsen.

Mikkel Nørgaard instruerer, manuskript er skrevet af  Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg, og Louise Vesth, Jonas Bagger og Peter Aalbæk Jensen producerer for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Fasandræberne_teaserposter