Trailer til Eddie: The Sleepwalking Cannibal

TRAILER. Så er der trailer til Fridthjof Films gyser-komedie med Thure Lindhardt, "Eddie:The Sleepwalking Cannibal", som får dansk premiere den 12. juli.

Thure Lindhardt spiller den tidligere berømte danske kunstmaler, Lars Olafssen, der ikke har malet i årevis og derfor tager imod et job på en kunstskole midt i den canadiske vildmark. Her møder han Eddie, en stum tosse, der har en særlig plads i de ansattes hjerter. Lars indvilliger i at lade Eddie bo hos sig, men hvad han ikke ved er, at Eddie går i søvne og på sine natlige udflugter nyder at spise levende dyr. Da det går op for Lars, bliver det en kunstnerisk åbenbaring for ham. Blod og forvredne kroppe giver ham inspirationen tilbage, og det bliver nøglen til den smukke Lesleys hjerte.

Den canadisk-danske koproduktion har har allerede været vist på en række festivaler. Efter den nordamerikanske premiere på New Yorks Tribeca Film Festival indledte Peter Gutierrez fra Twitch sit interview med filmens spillefilmsdebuterende canadiske instruktør Boris Rodriguez således: "Of all the films I've seen this year at Tribeca – and the tally is starting to add up – none brings a smile to my face faster than 'Eddie:The Sleepwalking Cannibal'."

Twitch interview 

Twitch anmeldelse

Canadiske Quiet Revolution Pictures har produceret og danske Fridthjof Film koproduceret. Filmen har modtaget koproduktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut.

Se trailer