Trailer til Flaskepost fra P

TRAILER. Så er der kommet trailer til den tredje film i sagaen om Carl Mørck, "Flaskepost fra P", som får dansk premiere den 3. marts.

Et søskendepar forsvinder fra en religiøs menighed, og en gammel flaskepost fra en dreng i fangenskab dukker op på Københavns Politigård. I Afdeling Q aner efterforsker Carl Mørck og hans assistent Assad en sammenhæng mellem de to sager, og snart lykkes det dem at infiltrere det religiøse samfund. Her kommer de på sporet af en mand, som trækker årelange spor af bortførelser og mord efter sig.

I denne omgang er det norske instruktør, Hans Petter Moland, der kaster lys over de gamle mordgåder på den dystre Afdeling Q. På rollelisten er Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Johanne Louise Schmidt tilbage som henholdsvis Carl Mørck, Assad og Rose. Filmen byder desuden på gensyn med Søren Pilmark som Marcus Jacobsen, mens Jakob Oftebro (Tordenskjold & Kold, Guldkysten) er ny i rollen som Pasgård.

De første to filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens bestsellerromaner var store biografsucceser og fik pæne kritikermodtagelser. Den første film "Kvinden i buret" rundede 724.000 solgte biografbilletter, mens efterfølgeren "Fasandræberne" toppede med 764.000 solgte billetter herhjemme.