Trailer til Fuglejagten

TRAILER. Familiefilm og absurd komedie om ansvarlighed og sjældne fugle. Få et smugkik på "Fuglejagten", som har premiere den 7. juni.

Victor og hans far, Jesper, er vilde med fugle. Sammen med en masse andre familier deltager de i den store, årlige fuglejagt, hvor det gælder om at spotte og fotografere den mest sjældne fugl.

Victor har ikke så mange venner og er altid den evige toer, men satser på at vinde i år, fordi hans værste konkurrent – den opblæste Daniel – har brækket benet.

Alt lover godt for Victor, lige indtil Daniel pludselig dukker op og straks indtager favoritrollen – selvom han har benet i gips. I panik beslutter Victor sig for at gøre noget, han aldrig skulle have gjort, og en lille smule fusk udvikler sig i løbet af ingen tid til en mega skandale i verdensklasse! De voksne og fuglejagten går helt amok, og Victor får brug for hjælp fra en uventet kant...

Christian Dyekjærs anden spillefilm er en absurd komedie for hele familien. I hovedrollen debuterer 12-årige Oliver Methling Søndergaard, som får selskab af bl.a. Lars Brygmann, Jesper Asholt og Nicolas Bro.

"Fuglejagten" er produceret af Anders Toft Andersen og Maja Dyekjær for Nimbus Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Fuglejagten" har premiere den 7. juni.

Plakat fra filmen Fuglejagten