Trailer til Hvidstengruppen

TRAILER. Oprør, sammenhold og kamp for friheden. Se traileren til Anne-Grethe Bjarup Riis kommende film "Hvidstengruppen".

Hvidstengruppen bestod af helt almindelige mennesker, der endte med at blive en af de mest berømte illegale modstandsgrupper under besættelsestiden. Traileren til "Hvidstengruppen" giver en smagsprøve på, hvad der er i vente, når filmen får premiere den 1. marts.

I "Hvidstengruppen" lever kroejer Marius Fiil med sin store familie omkring sig i Hvidsten lidt nord for Randers. Tyskernes fremmarch vækker modstand i Marius, og da han får mulighed for at gøre en forskel, slår han til under ledsagelse af sin familie og omegnens beboere.

Filmen er en autentisk historie om en families sammenhold, oprør og insisteren på frihed. Den skildrer, hvordan mennesker kan gøre en forskel og om konsekvenserne af at kæmpe for det, man tror på.

Anne-Grethe Bjarup Riis instruerer filmen med Anders Refn som teknisk instruktør. Manuskriptet er skrevet af Ib Kastrup, Jørgen Kastrup og Torvald Lervad, og Regner Grasten producerer for Regner Grasten Filmproduktion med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer