Trailer til komedien "Parterapi"

Instruktøren Kenneth Kainz har begået en komedie med Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Søren Pilmark i hovedrollerne.

For Anders (Nikolaj Lie Kaas) og Puk (Sidse Babett Knudsen) er en drøm gået i opfyldelse. De har endelig fået deres eget hus! Huset viser sig at være et vaskeægte pilråddent håndværkerkøb, og for at få råd til ombygningen må de få en lejer. Lejeren Ulrik (Søren Pilmark) viser sig at være parterapeut, og han vil hellere end gerne hjælpe Puk og Anders med de problemer i parforholdet, som er opstået efter det problematiske huskøb. Ulrik viser sig dog at være mere interesseret i Puk end i parrets fælles problemer.

Kenneth Kainz er kendt for DSB-reklamefilmene med Harry og Bahnsen og stod bag spillefilmen "Rene hjerter" (2006) med komikeren Anders Matthesen i hovedrollen. Han blev med sin afgangsfilm, "En sjælden fugl" (1999), fra Den Danske Filmskolen ) belønnet med Juryens Grand Prix ved filmskolefestivalen i Poitiers.

"Parterapi" er produceret af Tomas Radoor og René Ezra for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Filmen har biografpremiere den 25. februar.