Trailer til Matthesens "Sorte kugler"

Anders 'Anden' Matthesen er klar med en trailer til sin nye komedie "Sorte kugler". Filmen har biografpremiere den 12. juni, og forsalget skydes i gang tirsdag den 19. maj kl. 12.

Anders Matthesen spiller den fallerede ejendomsmægler Alex Klein, hvis liv er på katastrofekurs. Alex er plaget af en succesfuld kone, et kriseramt ejendomsmarked, en familie med irriterende vaner, kunder med dårlig smag og 14-årige baristaer, som tror de kan kende forskel på højlandskaffe indsamlet af jomfruer ved midnatstide og den fra Brugsen. Så Alex har rigeligt at være irriteret over. Og det er han så. Meget. Så meget at han, den dag det hele bliver alvor, ikke er udstyret til at ride stormen af på den empatiske måde …

"Sorte kugler" er skrevet og instrueret af Anders Matthesen, som også selv spiller hovedrollen.

"Sorte kugler" er skrevet og instrueret af Anders Matthesen, som også selv spiller hovedrollen. På rollelisten ses desuden Iben Dorner, Søren Rislund, Søren Malling, Thomas Hartmann og Linda P.

"Sorte kugler" er produceret af Stine Spang Hansen for Nimbus Rights II ApS i samarbejde med TV 2 ved Keld Reinicke og Lars Sund Duus. Filmen er støttet af Nordisk Film & TV Fond ved Hanne Palmquist.

Foto fra filmen "Sorte Kugler". Foto: Linda Johansen