Trailer til MGP Missionen

TRAILER. Martin Miehe-Renards "MGP Missionen" får premiere den 21. marts. Indtil da kan du få en lille forsmag med den nye trailer.

"MGP missionen", baseret på Gitte Løkkegaards børnebog af samme navn, handler om den 12-årige Karl, som flytter med sin mor fra Hvide Sande til København. Det bliver en svær omstilling, da Karl starter i 6.B på Rådmandsgades Skole på Nørrebro, hvor størstedelen af børnene er tosprogede, og jargonen er hård. Snart er Karl i gang med at planlægge sin flugt tilbage til morfar og mormor, men han får hjælp fra uventet kant. I klassen går også den tyrkiske pige Sawsan, der har sat sig for at deltage i finalen i MGP trods sin families modstand, og Karl og Sawsan finder stik mod alle odds sammen i en fælles mission vestpå.

I rollen som Karl ses Sylvester Espersen Byder og desuden medvirker Malika Sia Paul, Lars Knutzon, Line Kruse og Ali Kazim.

Filmen er instrueret af Martin Miehe-Renard og produceret af Marcella L. Dichmann og Henrik Møller-Sørensen for ASA Film Production.

Trailer