Trailere for sensommer og efterårs danske film

Billede til artiklen Trailere for sensommer og efterårs danske filmFilm-trailerne for sensommerens og efterårets danske film kan ses på nettet, og der er et stort og bredt sammensat program i vente med stærk vægt på genrefilmene.

Kasper Barfoeds thriller "Kandidaten" med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen som forsvarsadvokat, der pludselig står over for selv at blive hængt ud som morder, kan ses fra 29. august.

Trailer

Billede til artiklen Trailere for sensommer og efterårs danske filmSøren Frellesens "Anja & Viktor - I medgang og modgang" har denne gang manuskriptforfatteren bag hele serien af Anja& Viktor-film ved roret som instruktør. Filmen åbner den 12. september.

Trailer

Billede til artiklen Trailere for sensommer og efterårs danske filmGert Fredholm slipper i "En enkelt til Korsør" et ensemble sammensat af både nye og kendte skuespillere løs i en komedie fra provinsbyen. Der er premiere den 19. september.

Trailer

Billede til artiklen Trailere for sensommer og efterårs danske filmKarsten Kiilerich, Thorbjørn Christoffersen og Craig Frank lægger op til den store animationsrumrejse, når de øldrikkende danskere Per, Arne, Ib, Fisse-Ole og Jamil tager ud på "Rejsen til Saturn" fra 26. september.

Trailer

Billede til artiklen Trailere for sensommer og efterårs danske filmClaus Bjerres "Far til fire - på hjemmebane" er et godt bud på en dansk familiefilm til efterårsferien, og her er alt helt på hjemmebane med økonomiske problemer, teenagekærlighed og forviklinger, som Lille Per kan løse