TvFestival skal inspirere producenter og tv-stationer

Den danske tv-branche mødes til årets store festival i København den 19. og 20. august for at få indblik i globale tv-tendenser.

Har Sarah Lund stadig sin strikkede sweater på, når Fuse Entertainment i samarbejde med Fox Television Studios til efteråret starter optagelserne til et amerikansk remake af den danske successerie "Forbrydelsen"?

Det spørgsmål bliver måske besvaret på en af de mange sessioner på årets TvFestival, der under overskriften "Remake: From Forbrydelsen to The Killing" indkredser, hvad amerikanske producere kigger efter, når de leder efter projekter til amerikansk genindspilning.

TvFestival

TvFestival har i de sidste ti år arrangeret den største årlige fælles event i den danske tv-branche. Tvfestival er arrangeret af Producentforeningen med støtte fra danske tv-stationer samt en række fonde og sponsorer.

De to dages TvFestival byder desuden på workshop med "The Golden Age of American TV Series", hvor producere fra Fox Television Studios afslører de seneste tendenser inden for tv-drama. Man kan møde filmfolkene bag dokumentarfilmsuccesen, "Armadillo", der for alvor satte krigen i Afghanistan dagsordenen herhjemme, deltage i Masterclasses og overvære uddelingen af årets TvPris.

Se fuldt program for TvFestival 2010

Sted: DANSEhallerne, Pasteursvej 14, 1778 København V

Tidspunkt: 19. og 20. august 2010

Tags: Tv-Festival