Undercover med Linda P og Roland Møller

I OPTAGELSE. Linda P og Roland Møller spiller hovedrollerne i Nikolaj Peyks komedie "Undercover", der er i optagelse disse dage.

Casper Christensen har skrevet manuskript til en ny komedie med Linda P og Roland Møller i hovedrollerne. Optagelserne til "Undercover" er i fuld gang i København, Slagelse og Svendborg og fortsætter indtil den 3. maj. Filmen, der allerede får biografpremiere den 24. november, bliver manuskriptforfatteren Nikolaj Peyks debut som spillefilminstruktør.

Linda P får i "Undercover" sin første store hovedrolle som Rikke – Danmarks dårligste politibetjent.

Rikke er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Lillejuleaften tager hendes karriere dog en ny og overraskende drejning, da hun sendes ud på sin første undercover mission. Hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick til Fyn, inden den berygtede gangster boss Omar og hans håndlangere når at få fingre i ham og de 900.000 kr., han har stjålet. Meget mod sin vilje tager Rikke opgaven på sig og kører af sted med Mick på slæb. Med morderiske gangstere i hælene indser det umage par, at de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal slippe levende gennem julen.

Roland Møller har sin første komedierolle til dato som småforbryderen Mick. I det øvrige persongalleri møder man Paprika Steen som politichefen Hanne, der elsker at snakke frækt, Anders Baasmo Christiansen som den let forsumpede, men bundærlige politimand Thorbjørn, der beslutter sig til at hjælpe Rikke, Casper Crump som den glatte og lækre politimand Kuno med skumle bagtanker, Ali Kazim som gangsteren Omar, Mia Lyhne som husmor med skjulte hemmeligheder, Sara Al Naser som Omars håndlanger Saida samt Carsten Bang og Anne Vester Høyer i mindre roller.

"Undercover" produceres af Michel Schønnemann og Wadt Thomsen for Schønne Film med produktionsstøtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning på 2,4 millioner kroner. Scanbox Entertainment distribuerer filmen.

Linda-P-Roland-Moeller-Ande
Linda P, Roland Møller og Anders Baasmo Christiansen i "Undercover". Foto: Rolf Konow