Ung i den digitale tidsalder

INVITATION På Sikker Internet Dag den 7. februar sætter unge fokus på udfordringer og visioner i en digital tidsalder. Det foregår på IT Universitet i København.

Børn og unge vokser op i et åbent netværk af information, viden, kultur og mennesker. De er fremtidens borgere, for hvem den digitale dimension af hverdagslivet er en selvfølgelighed.

Er ungdommen fortabt i den digitale virkelighed med netværkskulturens ”være-på-syndrom”, uanede mængder af information og underholdning og deling af privatliv og indhold – eller er det sådan, at netop det digitale teknologispring har betydet helt nye muligheder for fremtidens menneske og medborgere?

Om Sikker Internet Dag

Den anden tirsdag i februar måned afholdes hvert år Sikker Internet Dag over hele verden. Det fejres med en lang række aktiviteter, som sætter fokus på den ansvarlige og positive brug af internet og mobil blandt børn og unge. Dagen organiseres af Insafe og er støttet af EU's Safer Internet Plus Programme. Siden 2004 er dagen blevet fejret over hele verden, og inkluderer i dag mere end 70 deltagerlande. I Danmark organiseres dagen af Medierådet for Børn og Unge i samarbejde med Red Barnet og Center for Digital Pædagogik. Læs mere på www.sikkerinternetdag.dk.

På Sikker Internet Dag d. 7. februar 2012 giver de unges bud på udfordringerne og visionerne i den digitale tidsalder. Eftermiddagens program præsenteres og modereres af journalist Kim Bildsøe Lassen.

 

Sted: It-universitet, Rued Langgaardsvej 7, 2300 København S, Auditorium 1

Kontakt for yderligere information: Camilla Wøldike: camillaw@dfi.dk tlf. 33743607 eller Gry Hasselbalch: gryh@dfi.dk tlf. 33743602. Kontakt den 7. februar på mobil tlf. 22615381

Tilmelding til premiere og debat kl. 15.00-16.45: camillaw@dfi.dk

Læs mere om Sikker Internet Dag, som fejres i over 60 lande: www.sikkerinternetdag.dk