Unge jurymedlemmer søges

EFTERLYSNING. Det Europæiske Filmakademi søger unge mellem 10-13 til en jury, der skal finde den bedste europæiske ungdomsfilm. Arrangementet bliver afholdt den 10. juni i Cinemateket.

Det Europæiske Filmakademi har indstiftet en pris for ungdomsfilm: Young Audience Award. Kender du en, der er mellem 10-13 år og som elsker film? Så er en plads i den 100 mand store jury måske noget.

EFA har nomineret tre europæiske film til prisen, som jurymedlemmer i seks europæiske storbyer er med til at finde vinderen blandt. De tre nominerede film bliver vist samtidig i bl.a. Amsterdam, Torino og Beograd.

For at komme med i juryen skal man overholde et par praktiske regler:

  • Man skal være mellem 10-13 år.
  • Der skal være en voksen/myndig med, der har ansvaret for den unge på dagen. Det kan godt være en skolelærer, hvis I er en klasse. Hvis det er en gruppe venner, kan en voksen have ansvaret for en gruppe på op til fem.
  • Den unges forældre skal sende en skriftligt godkendelse, at der godt må blive taget billeder og video af den unge, som Det Europæiske Filmakademi må bruge til promotion på deres hjemmeside.
  • Den unge skal gennemføre hele dagen.

Dagen starter kl. 9, og der vil være afstemning kl. 18. Kåringen af vinderfilmen kan følges live på Det Europæiske Filmakademis hjemmeside fra kl. 19.45.

Læs mere om filmene og se trailers

Tid og sted: Søndag den 10. juni, 2012 i Bio Asta, Cinemateket, Gothersgade 55.
Tilmelding: Senest den 5. juni 2012.

Udfyld tilmeldingsformularen og send en scannet kopi til Katrine Konyher på festivalassistant@dfi.dk

Eller med almindelig post til

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Att. Festivalassistent Katrine Konyher

Hvis du har spørgsmål til arrangementet kontakt venligst Katrine Konyher på 3374 3463.