Venter vi også på Superman?

FILMKLUB. Grand Teateret starter ny politisk filmklub. Club Politique lægger ud med dokumentaren "Waiting for Superman" og en debat med blandt andet undervisningsminister Tina Nedergaard torsdag den 17. januar.

"Waiting for Superman" modtog publikumsprisen på Sundance Film Festival sidste år og er shortlistet til en Oscar i år. Filmen viser, hvordan mange amerikanske børn får en dårligere uddannelse end deres forældre. Club Politique stiller spørgsmålet: Er det samme ved at ske i Danmark?

Efter visningen er der paneldebat med undervisningsminister Tina Nedergaard, vicedirektør i Danmarks Erhvervsforsknings Akademi, DEA, Bjarne Lundager Jensen og skoleleder på Strandgårdskolen i Ishøj Birgit Lise Andersen.

Politisk dialog

Club Politique er en filmklub, der ønsker at skabe politisk dialog med udgangspunkt i aktuelle film.

"Film er en af de få kunstformer, der kan påvirke den politiske verden, som i dag er blevet alt for meget sig selv nok," siger Lotte Hansen, medværtinde på Club Politique. "Den politiske verden har brug for ilt fra fritænkere fra kunstens verden. Med klubben vil vi konfrontere filmens budskab med den aktuelle politiske virkelighed."

Club Politique viser "Waiting for Superman" på premieredagen torsdag den 13. januar kl. 16.30 i Grand Teatret. Paneldebat ca. kl. 18.15 i salen. Billetter (75 kr.) bestilles på tlf: 3315 1611 eller på Grands hjemmeside.

Kommende arrangementer i Club Politique vil blive annonceret på grandteatret.dk.

Se Trailer til "Waiting for Superman"