Verdenspremiere med knallertfest

De Vilde Hjerter

Spænd hjelmen og tag med på knallert-roadtrip ad Pommern til, når CPH:DOX i aften har verdenspremiere på instruktøren Michael Noers "De Vilde Hjerter". Filmen er den tredje danske film, som er udtaget til CPH:DOX hovedkonkurrence, hvor ti film kæmper om DOX Award.

Efter den hæsblæsende "Vesterbro" fra 2007 troede Michael Noer egentlig, at han havde fået nok af at lave film om ungdommelig vildskab og druk, i hvert fald for en tid. Men så gjorde hans produktionsleder ham opmærksom på en bande følsomme og fandenivoldske knallertkørende knægte på Fyn. Resultatet er blevet den på alle måder overskridende "De vilde hjerter", en slags "Sidste nat med kliken" møder Jackass i roadmovie-format, tilsat en knivspids Carl-Mar Møller.

Efter filmvisningen kl. 19 i Dagmar træder knallertbanden fra Noers film direkte ud i virkeligheden og leder en overdådig knallertprocession mod CPH:DOX's egen klub i Kødbyen, DOX:CLUB, som i aftenens anledning er omdannet til en ungdomsklub for alle med smag for dåseøl og læderveste. Medbring egen knallert.

Lars Movin skriver om filmen i FILMupdate TEMA:

"