Vil du i praktik på DFI?

PRAKTIKOPSLAG. Er du god til at skrive og vild med at formidle film? Og vil du gerne arbejde i hjertet af den danske filmverden? Så kom i praktik i Det Danske Filminstituts kommunikationsafdeling.

I Kommunikationsafdelingen har vi ansvaret for Filminstituttets eksterne kommunikation med mange forskellige målgrupper. Som praktikant vil du indgå i det daglige arbejde i afdelingen, hvor opgaverne blandt andet er at:

  • redigere aktualitetsstof og opdatere indhold på www.dfi.dk
  • udarbejde nyheder, artikler og pressemeddelelser

Vi lægger vægt på, at du:

  • er velformuleret og god til at skrive kort og præcist
  • kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • har lyst til at arbejde med formidling

Som praktikant får du en bred kontaktflade med Det Danske Filminstituts medarbejdere, brugere og med filmbranchen. Det kræver åbenhed og gode samarbejdsevner. Du skal desuden have lyst til både rutineprægede opgaver og udviklingsopgaver.

Under praktikopholdet vil vi løbende diskutere, hvilke opgaver du skal arbejde med, så det både bliver relevant for os og for dig med din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker.

Praktikstillingen er ulønnet og løber fra august 2011 og 5 mdr. frem.

Vi har ikke mulighed for at ansættelse med løntilskud.

Få flere oplysninger hos Lars Fiil-Jensen, tlf. 33 74 35 59, eller Lene Thomsen Andino, tlf. 33 74 35 05, der lige nu er i praktik i kommunikationsafdelingen fra Filmvidenskab, Københavns Universitet.

Ansøgningen sendes senest den 16. juni til: larsf@dfi.dk