Vilde piger

CPH:DOX. I dokumentarfilmen "Vilde piger" møder vi tre unge piger fra Brøndby. De lever et liv fyldt med kriminalitet, vold og drømme om skole og fremtid. Filmen bliver vist i morgen i Kulturhuset Brønden i Brøndby og torsdag på CPH:DOX.

Hvad driver unge teenagepiger til at gribe til vold over for andre piger? Hvilke omstændigheder får dem til at vælge volden, selvom de er klar over, at handlingerne kan få konsekvenser for resten af deres liv? Det er nogle af de spørgsmål, der ligger bag Tine Katinka Jensens og Mette Carla T. Albrechtsens dokumentarfilm "Vilde piger - undervurdér aldrig en pigevilje".

"Vilde piger" fortæller historien om Afaf, Sasja og Hilal. De lever et hårdt liv i Brøndby Strand, hvor konflikter med loven, veninder og familie er hverdag. Pigerne må hver især se deres problemer i øjnene og finde deres vej i verden, men vold og gruppepres er svært at hamle op med.

Visninger på CPH:DOX

Onsdag den 7. nov. kl. 17:00
Brønden

Torsdag den 8. nov. kl. 18:00
DOX:CLUB i Teater Grob

Bestil billetter på CPH:DOX eller fra festivalens app.

"Vilde piger" får dansk tv-premiere på TV 2 den 26. november.

Filmen er blevet til i tæt samarbejde med pigerne selv, og med nogle af de socialpædagoger i Brøndby Kommune, som er optaget af at hjælpe pigerne.

TV 2 og Elise Lund Larsen har produceret for Bullitt Film med støtte fra Det Danske Filminstitut og Undervisningsministeriet.

"Vilde piger" får i morgen premiere i sit lokalområde i Kulturhuset Brønden i Brøndby. På torsdag vises filmen på CPH:DOX på Teater Grob. Efter visningen torsdag er der debat om marginaliserede unges vilkår i Danmark anno 2012. Læs mere om arrangementet og køb billetter på CPH:DOX's hjemmeside.

Trailer